u4-hosp-v3

Voetbal Vooruitgedacht

Voetbal speel je om te winnen, software helpt je beter te zijn dan de concurrent. En net als in de voetbalsport moet je óók op softwaregebied één ding goed doen: vooruit denken. Dát is de centrale gedachte bij UNIT4. Voetbal Vooruitgedacht.
Lees meer

 

EK beachsoccer 2012 in Nederland

15-07-2011

Vrijdag 15 juli 2011 heeft FIFA Beachsoccer Worldwide besloten de organisatie van het EK-beachsoccer 2012 toe te wijzen aan de KNVB. Het Europees kampioenschap beachsoccer zal volgend jaar eind augustus plaatsvinden in Scheveningen. De wedstrijden zullen in The Hague Beachstadion gespeeld worden.

Beachsoccer is wereldwijd een sterk groeiende sport. In meer dan 85 landen wordt beachsoccer gespeeld in georganiseerd verband onder auspiciën van de nationale voetbalbonden. Beachsoccer is sinds 2005 een door de Wereldvoetbalfederatie FIFA officieel erkende sport. De nationale sportkoepelorganisatie NOC*NSF heeft beachsoccer sinds begin dit jaar ingedeeld in categorie 1 topsport. In Nederland beoefenen meer dan 10.000 mensen beachsoccer. Het Nederlands beachsoccerteam staat veertiende op de Europese ranglijst.

Lees meer op onsoranje.nl


Bekijk alle nieuwsberichten

RSS Feed

Op de hoogte blijven via RSS? Meld je aan voor de RSS feed.

ActiviteitenNieuws

Agenda

De volgende evenementen worden gehouden:

Overzicht alle evenementen