u4-hosp-v3

Voetbal Vooruitgedacht

Voetbal speel je om te winnen, software helpt je beter te zijn dan de concurrent. En net als in de voetbalsport moet je óók op softwaregebied één ding goed doen: vooruit denken. Dát is de centrale gedachte bij UNIT4. Voetbal Vooruitgedacht.
Lees meer

 

Bekijk de webcast van het KNVB Bestuurderscongres

knvb
15-11-2011

Vrijdag 11 november vond het tweede KNVB Bestuurderscongres plaats, Powered by UNIT4. Ruim 600 bestuurders hebben het congres bezocht waar het thema ‘Iedereen heeft ambitie’ centraal stond.

Diverse inspirerende sprekers kwamen aan het woord, als Rijn Vogelaar (superpromotors) en Berend Rubingh (structuur van de vereniging). Na de pauze was het Marc Lammers, acht jaar lang bondscoach van het (gouden) dameshockeyteam, die in een inspirerende sessie over ambitie en belang van balans tussen structuur, cultuur en strategie de zaal aan zijn voeten kreeg.

Tussendoor was er een informatiemarkt waar diverse afdelingen van de KNVB vertegenwoordigd waren. Ook was er een stand ingericht met het door UNIT4 ontwikkelde online programma: Bepaal je Ambitie. Veel verenigingen hebben zich bij de stand ingeschreven voor meer informatie en willen graag deelnemen aan het programma zodra deze live gaat.

In de nabeschouwing gaf Armand Schreurs een ‘onbetrouwbare’ samenvatting van de dag met zijn poppenkast spel. Op humoristische wijze werden de sprekers samengevat.
Aansluitend aan het congres hebben de bestuurders de wedstrijd Nederland – Zwitserland bezocht in de Amsterdam ArenA.

U kunt de presentaties van de dag (met uitzondering van Marc Lammers) bekijken via de webcast.

Bekijk de webcast


Bekijk alle nieuwsberichten

RSS Feed

Op de hoogte blijven via RSS? Meld je aan voor de RSS feed.

ActiviteitenNieuws

Agenda

De volgende evenementen worden gehouden:

Overzicht alle evenementen