u4-hosp-v3

Voetbal Vooruitgedacht

Voetbal speel je om te winnen, software helpt je beter te zijn dan de concurrent. En net als in de voetbalsport moet je óók op softwaregebied één ding goed doen: vooruit denken. Dát is de centrale gedachte bij UNIT4. Voetbal Vooruitgedacht.
Lees meer

 

Oranje loot Turkije

02-08-2011

Zaterdagavond 30 juli heeft de loting voor de kwalificatiepoules plaatsgevonden in Rio de Janeiro. Alle bij de FIFA aangesloten landen gaan strijden voor een plekje op het WK voetbal dat in 2014 in Brazilië wordt gehouden. Groepshoofd Nederland is ingedeeld in groep D en treft Turkije, Hongarije, Roemenië, Estland en Andorra.

Door als groepshoofd aangemerkt te zijn, ontliep Oranje sterke voetballanden als Italië, Duitsland, Portugal en Spanje. In pot 2 zaten ook enkele sterke landen als Frankrijk, Rusland en Turkije. Het door Guus Hiddink getrainde Turkije is op papier de sterkste opponent in de groep. Hongarije kennen we vanuit de huidige kwalificatiereeks voor het EK. Nederland won met 0-4 en 5-3. Tegen Roemenië speelde Oranje voor het laatst op het Ek in 2008. Destijds werd het 2-0 voor Nederland.

Na het Europees Kampioenschap van komende zomer in Oekraïne en Polen zal de kwalificatiereeks starten. Op 7 september 2012 worden de eerste wedstrijden gespeeld en op 15 oktober 2013 wordt de reeks afgerond. De groepswinnaars plaatsen zich dan direct voor het WK, de acht beste nummers twee spelen in vier play-offs om de overige vier tickets.


Bekijk alle nieuwsberichten

RSS Feed

Op de hoogte blijven via RSS? Meld je aan voor de RSS feed.

ActiviteitenNieuws

Agenda

De volgende evenementen worden gehouden:

Overzicht alle evenementen